Nieuws


Terug naar overzicht

13-08-2021

Officiele dealer van Kosta Boda in Emmen

We zijn blij en trots dat we officieel dealer van Kosta Boda zijn geworden.

Kosta Boda collectie
Kosta Boda geniet een wereldwijde bekendheid, de glaskunstwerken zijn te vinden in vele musea over de gehele wereld. De unieke kans om exclusief partner te worden van Kosta Boda in Nederland heeft Galerie Bij Leth dan ook met beide handen aangegrepen.

De meesterglasblazers van Kosta Boda doen ons samen met de beroemde Zweedse glaskunstenaars elke keer weer versteld staan van de mogelijkheden met glas. De verscheidenheid aan kleuren en technieken tonen de beheersing van het zuivere materiaal.

Kosta Boda kopen voor echte glas en kristal liefhebbers
Kosta Boda is opgericht in 1742 en vindt zijn oorsprong in de Zweedse provincie Småland van waaruit tot op de dag van vandaag de glaskunstwerken ontworpen en gemaakt worden. Glaskunst welke Kosta Boda door jarenlange expertise toegankelijk maakt voor alle liefhebbers van glas en kristal.

Unica van vele duizenden euro’s tot kleinere kunstwerken van € 10,- Kosta Boda heeft oog voor alle mensen die van kristal houden.

In Galerie Bij Leth bent u van harte welkom om de prachtige glaskunst objecten te komen bewonderen. Wanneer u het glaskunst object een persoonlijke touch wilt meegeven is het ook mogelijk dat het voor u gegraveerd wordt!Terug naar overzichtBij Leth
Kunst, cadeau's en een glimlach
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn